tisdag 10 maj 2011

Varför reser jag inte till Finland oftare...

det är ju så himla trevligt och roligt.

Den 15 april åkte jag till en utställning i Finland, sist jag var där var 1984. Då reste jag med Tsaritzas Pamina (RUS) och Tabbylands Charisma (Blåtabby Europe) för att ta cert för att ta Int Ch. Jag flög från Stockholm till Helsingfors och allt var jätteroligt och trevligt. Jag återvände hem till Sverige och sa till mej själv, att det här ska jag göra om. Tyvärr så har jag väntat ända tills nu.

Jag sitter just nu och skriver på en liten berättelse om resan som jag och Christina L gjorde tillsammans med Tsaritzas Zelda. Den kommer att vara med i nästa nummer av Ryska Posten, Russian Blue Klubbens tidning.

Jag lägger in en liten film från påskhelgen på Pärlan och skickar en hälsning till till Marja-Leena och Marjatta för de fina leksakerna. Pärlan leker med sin rosa leksak så hon blir helt utpumpad. Hon springer med den i munnen fram och tillbaka i hela huset. Nedan ser ni hur hon tvättar sin rosa kompis efter leken.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så fin hon ser ut den lilla! :)

Bra att du skriver till Ryska Posten.

Tsaritzas/Eva Nilsson sa...

Till dej som anonymt och spydigt påpekat att jag skrivit Helsingborg i stället för Helsingfors.

Tack för hjälpen, och intressant att du har tid att skriva till mej så att jag förstår att du läser och kontrollerar min blogg.
/Eva
Tsaritzas

Tsaritzas/Eva Nilsson sa...

Till Anonym

Eftersom vissa personer sysslar med att skriva medvetet elaka inlägg och sprida lögner, så har min blogg sedan starten krävt mitt godkännande för att inlägg publiceras.

Beklagar att du känner dig "bortplockad", men det är min blogg.

/Eva
Tsaritzas