söndag 21 augusti 2011

Tiden går fort när man har sommar...

Pärlan har hunnit bli ett halvt år nu och börjar närma sig mammas storlek. Inte riktigt lika stor som mamma än, men snart :-)
Vi har även anmält henne till tre utställningar i kl 11 (6-10 mån) hittills. Fler blir det nog under hösten/vintern. Vi får hoppas att hon tycker det är okej...

Kattleksakerna tar stryk och nya leksaker inköps, men damen hittar även egna leksaker också. Sonens armband från ett äventyrsbad i Örebro är just nu den absoluta favoriten.


Vi har även haft besök av Christina Linder (S*Sirius) som tog några bilder några dagar före Pärlans halvårsdag, som jag gärna vill dela med mig av:

Först en bild på Pärlan (Tsaritzas Blue Pearl) när hon tillfälligt var still och sedan en när hon till slut somnade på favoritplatsen i klättertrådet.


Här ser ni henne i hennes normala tempo som gör det omöjligt att ta bilder med skärpa.


Till sist så kommer en fin bild som Christina tog samma dag, som visar hennes egen katts (SC Tsaritzas Zelda) föräldrar på en och samma bild.


S*Kosmoskattens Klara och Tsaritzas Reno.


3 kommentarer:

Camilla sa...

Fina bilder på jättefina katter !
<3

Eva Nilsson sa...

Tack Camilla :-)

Anonym sa...

Underbart att få träffan Pärlan för första gången idag på utställningen i Borås. Skriv in mig i hennes fanklubb är du snäll:)
Hälsn. Karin